0
Your Cart

Terugbetalen en retourneren

Voldoet het product niet aan de verwachtingen of heb je onverhoopt het verkeerde product besteld? Dan heb je als consument tot 14 dagen na levering het recht om je product(en) als retour aan te melden. Het is mogelijk om producten te retourneren en je geld terug te krijgen als je retour aanvraag door ons goedgekeurd is, de producten binnen 14 dagen retour gestuurd zijn en wij deze in goede orde ontvangen, gecontroleerd en verwerkt hebben.

Vul voordat je jouw producten retourneert het RETOURFORMULIER in.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het retour sturen en de kosten hiervan. De producten kun je zelf versturen, langsbrengen of door ons op laten halen. Zorg ervoor dat breekbare producten altijd veilig verstuurd worden!

Wanneer je het retourformulier verstuurt, sturen wij een e-mail ter bevestiging van de acceptatie van de retour. Stuur het product na ontvangst van de bevestigingsmail op.

Neem contact met ons op via info@linahome.nl voor vragen over terugbetalingen en retourzendingen.

Het artikel dient onder de volgende voorwaarden retour gestuurd te worden:

  • binnen 14 kalenderdagen na levering dient de koper te hebben aangegeven dat hij van de koop afziet of de koper heeft het product binnen deze termijn geretourneerd;
  • compleet en onbeschadigd;
  • ongebruikt (uitproberen mag wel zoals in de winkel) en niet gemonteerd;
  • in de originele verpakking, indien redelijkerwijs mogelijk (hier mag niet op geschreven worden);
  • producten die speciaal voor u zijn vervaardigd, zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht.

Tijdens de bedenktijd (14 dagen na ontvangst van uw product) mag u het product gebruiken zoals u dat in de winkel zou doen. Echter, wordt het product zodanig gebruikt dat het niet meer in ‘winkelstaat’ is, dan kan het zijn dat u minder geld voor het product terugkrijgt.